WUS weekend

Det är alltså en helg för Wake-up Squad. Vi började träffen med ett fotosession (Sven gör verkligen ett bra jobb för att vi ska få star-feeling) med både gruppbild och profilbilder. David som fotograferade gjorde ett amazing jobb, stort tålamod trots kyla och galna miner. Det var riktigt roligt men fruktansvärt kallt! 

Ett gäng nöjda wusarna begav sig sedan till en thai-restaurang för att få tillbaka känslen i tårna och stilla vargen i magen. Eftersom tiden sprang iväg från oss blev det endast lite mediasnack angående vår och Calles artikel. Kort och intensivt men givande att få lite feed-back på artikeln. Vi funderade kring om artiklarna kunde tilltala den stora massan och framförallt ungdomarna. Ni, mina kära läsare, får jättegärna också komma med kommentarer! Stort tack till alla er fina som gav mig glädjande respons på artikeln och radiointervjun (länk kommer snart). Men våga ge konstruktiv, kan vara bra att få höra. 

Nu är det filmtittning, Yrrol på skärmen. En riktig nostalgifilm. Den har funnits med hela livet, en slags humorbibel. Fina grejer helt enkelt. Nu är det strax sovdags, mycket skönt.

Kram,
Johanna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0