350 & Al Gore

Otroligt dålig uppdatering här på sistone men dagarna är hektiska och underbara här i Köpenhamn. Al Gore gick förbi mig tidigare, typ 3 meter ifrån! Häftigt. Tyvärr tyckte inte hans säkerhetsvakter att vi tillhörde gänget och kunde inte följa med in på föreläsningen han skulle hålla. i va där 40 minuter innnan det började men då var det redan fullsmockat! Populär kille, med all rätt.
Det har stått en folkhop där nu i en och en halv timme, väntat på att få en bild av mr celebrity. Vi hann inte upp med kamerorna innan, riktigt synd för vi hade perfekt läge annars. Maja och Astrid är vid dörren nu, hoppas de kan fånga honom på en bild.
Astrids kommentar: "Det var som att Al Gore var buffébordet."
Ett litet förtydligande kanske krävs. Varje gång det ställs fram gratis mat blir människorna här helt galna och kastar sig som vilda djur för att få tag på så mycket som möjligt. Det är dagens sanning, gratis är godast!



Det är mycket på gång här. Massvis av unga från 350 har just nu en aktion i korridoren mellan entréhallen och den stora samlingshallen. Där går ständigt en strid ström av människor så det är ett perfekt läge. De står i ett långt led och håller upp flagger från alla FN:s nationer. Budskapet är:
We stand with small island nations 
We stand with Africa

En riktigt snygg aktion. Jättemånga som gick förbi fotade och filmade, såg bl.a. Svt. Verkligen toppen att det får så mycket uppmärksamhet!




I eftermiddag ska vi åka till Klimaforum och försöka få en glimt av Maldivernas president. Han ska hålla ett tal där och jag känner på mig att det kommer vara fantastiskt. Det gäller att vara där tidigt, för antagligen är han lika populär som Al Gore.


In the time of change

/johanna.

Kommentarer
Postat av: Johanna

2009-12-15 @ 22:59:03
URL: http://envarning.blogg.se/
Postat av: Johanna

Vad världen behöver är alla ringar som bildas av ert fantastiska engagemang. Tack alla underbara ungdomar som tror på livet och att det gör skillnad att bry sig,

Kram från Susanne Sjölin

2009-12-15 @ 23:01:26
URL: http://envarning.blogg.se/
Postat av: Johanna

Haha söta mammma, kul att du skickade så att det ser ut som att jag skrev det :)

Tack för stödet!

2009-12-15 @ 23:15:50
URL: http://envarning.blogg.se/
Postat av: h

Al Gore är ej längre trovärdig!

Håll dig uppdaterad om du ska vara en uppstickare.

2009-12-19 @ 09:13:32
Postat av: Johanna Sjölin

Al Gore är ej längre trovärdig!

Håll dig uppdaterad om du ska vara en uppstickare.

2009-12-19 @ 09:14:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0